Dodání do 7 pracovních dní. Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

7 praktických tipů na keramické doplňky do chaty a chalupy od strejdy Járy

DOprava zdarma (32)

 

Jdeme na to! S tímto seznamem keramických tipů se z vaší chalupy stane ráj na zemi. Strejda Jára je přeborníkem přes keramiku do chat a chalup. Jeho znalosti sahají až k Matce Tereze. Není tedy divu, že nám dal 7 tipů levou zadní. Inspirujte se, dokud je článek zdarma!

 

1. Keramický teploměr je základ

Nepostradatelná součást každé domácnosti na osm? Teploměr. Nechoďte pro dřevo, když je na chajdě jako v sauně. To je naše rada nad zlato.

DOprava zdarma (26)

2. Čas řeknou nástěnné hodiny 

Neuvědomovat si chvíli, kolik je hodin, je sice krásná věc, ale nelze takto žít věčně. Když se řekne večeře v šest, mělo by to platit. Nástěnné hodiny na tužkovou baterii AAA vám přehled o tom, kdy bude večeře, zaručeně řeknou.

 

DOprava zdarma (27)

 

3. Kořenky do každé kuchyňky 

Je tak krásná. Je tak skladná. Je tak praktická. Sada kořenek o šesti kusech je něco jako slunce, které prozáří každou pečlivě vydrhnutou kuchyni. 

DOprava zdarma (29)

 

4. Čaj o páté 

Chvíle, které budou ještě krásnější. Ráno, po obědě, nebo u krbu v pozdních večerních hodinách. Čaj, nebo kávu, s touto přátelskou sadou pro dva si vychutnáte kdykoliv. Co sada obsahuje? Dva šálky, konvičku, cukřenku a malebnou, řekli bychom vznešeně, vázičku na mléko. Hmmm.

DOprava zdarma (30)

 

 

5. Posvítit si na pořádnou knihu 

Podvečer se naplňuje, slunce zašlo za humna. Začínáte pokukovat směrem ke knihovně a přemýšlíte, jakou kvalitní beletrii zvolíte pro dnešní večer. Co zbývá? Jen rozsvítit.

DOprava zdarma (31)

 

6. Večer si dát šnaps 

Když netopíte, zahřeje. Když zatopíte, podporuje trávení. Tahle sada by neměla chybět na žádné chalupě, kde žijí lidé s láskou k ovoci v tekuté formě.

DOprava zdarma (35)

 

7. Jsme to, z čeho jíme 

Neexistuje lepší gastro požitek, než pojíst z těchto, ručně vyrobených, ručně malovaných, talířů z chodské keramiky. Ať už jste všežravec, masožravec, vegetarián, nebo jíte jenom kopřivy, je třeba pozvednout úrověň stolování na další level. Dobré chutnání, děkujeme za přání.

DOprava zdarma (34)

 

Zde končí hodnotný výběr strejdy Járy a začíná váš ještě spokojenější život ruku v ruce s chodskou keramikou. Vybírejte, kochejte se a užívejte krásy života. Třeba s keramikou na Tleto.cz

Úvodní banner shoptet (19)

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.